当前位置: 首页 > 科学研究 > 交流合作 > 正文

学术报告通知

发布时间 :2013-10-22      来源 :       浏览量 :

题 目:Statistical Considerations: How to avoid rejection?

主讲人:Professor Andy H Lee

时 间:2013年10月22日(星期二)15:00

地 点:华西老档案馆三楼会议室(保卫处对面上楼)

欢迎各位老师、医务人员、同学们积极参加,并请提前10分钟到会,谢谢!

Professor Andy H Lee is the Chair Professor of Biostatistics (Personal Chair) of Department of Epidemiology and Biostatistics,SchoolofPublic Health,Curtin University,Western Australia. He has focused on the research of the chronic diseases and nutrition epidemiology, and the biostatical methodology in recent years. He has published more than 290 referred journal papers.

科研科

二〇一三年十月二十一日